Meidän Auroramme

 

Syksyinen merenkäynti ja laivan moottoririkko – kotiinpaluu Uumajan hammaslääkärien jatkokoulutuksesta pitkittyi. Kun kaksi kollegaystävää antoivat suurille suunnitelmille tilaa, eivät pienet asiat hetkauttaneet. Mietimme millainen olisi paras mahdollinen hammaslääkärin vastaanotto potilaan ja henkilökunnan kannalta. Unelma sai alkunsa.

Aurora Hammaslääkärit avasi ovensa Vaasan Kasarmintorin laidalla 2011 keväällä. Miljöö oli juuri sellainen, mitä halusimme. Kaunis, vanha punatiilitalo, joka sai uuden ilmeen täysremontin myötä. Aloitimme potilastyöt kahdessa hoitohuoneessa huippulaitteilla ja korkealla ammattitaidolla. 

Muutamassa vuodessa Aurora sai kolme hoitohuonetta lisää. Iloinen, huolellinen ja empaattinen henkilökunta kasvoi huoneluvun mukana. Auroraan kehittyi nopeasti Vaasan kattavin hammashoidon osaaminen. 

Uusi Aurora avasi ovensa 2016 joulukuussa Vaasan Kirkkopuistikolla. Täysin remontoidussa, vanhassa Vaasan Sähkön pääkonttorissa, on seitsemän hoitohuonetta, jotka on sisustettu vanhaa kunnioittaen – korostaen kodikkuutta ja lämminhenkisyyttä. Vanhan kassaholvin ovi ja alkuperäiset väliovet sekä tapettiseinät luovat idyllisen tunnelman. 

Aurorassa on kaikki tarvittavat edellytykset laadukkaan hoidon takamiseen; osaavien perushammaslääkärien, suuhygienistien, ja eri osa-alueiden erikoishammaslääkärien työtä edistämässä meillä on uusin tietokoneavusteinen teknologia sekä 3D-röntgenkuvaus. Pystymme tuottamaan perushammashoidon lisäksi vaativia räätälöityjä ratkaisuja. 

Laadukkaan hoidon tae on yhteistyö alan erikoisosaajien kanssa ja halu kehittyä ammatillisesti. Kaikki Aurorassa työskentelevät jakavat yhteiset arvot potilaiden hoidossa.

Aurora on vaasalainen yritys, jossa kohtaamme sinut yksilönä. Ilmapiiristä huokuu se, että viihdymme työpaikallamme ja haluamme myös sinun viihtyvän. Auroraan kuuluu toisista välittäminen ja positiivinen ilmapiiri.

Lämpimästi tervetuloa Auroraan!

Uusi Aurora avasi ovensa 2016 joulukuussa Vaasan Kirkkopuistikolla. Täysin remontoidussa vanhassa Vaasan Sähkön pääkonttorissa on seitsemän hoitohuonetta, jotka ovat sisustettu vanhaa kunnioittaen – korostaen kodikkuutta ja lämminhenkisyyttä. Vanhan kassaholvin ovi ja alkuperäiset väliovet sekä tapettiseinät luovat idyllisen tunnelman. Auroran henkilökunta on antanut myös suuren panoksensa viihtyisän ympäristön luomiseen.

Aurorassa on osaavat perushammaslääkärit sekä kaikki Vaasassa tarjolla olevat erikoishammaslääketieteen osa-alueet edustettuina. Meillä on lisäksi käytössä uusin tietokoneavusteinen teknologia sekä 3D-röntgenkuvaus. Asiakkaana saat meiltä sekä perushoitoa että vaativia räätälöityjä ratkaisuja.

Aurora on vaasalainen uniikki yritys, jossa kohtaamme myös sinut yksilönä. Ilmapiiristä huokuu se, että viihdymme työpaikallamme ja haluamme myös sinun viihtyvän. Auroraan kuuluu toisista välittäminen ja positiivinen ilmapiiri.

Lämpimästi tervetuloa jatkamaan Auroran tarinaa!

Aurora Hammaslääkärien perustajat  Eva Ollikainen ja Ilona Hirviniemi

Yhteystiedot

Aurora Hammaslääkärit Oy

Y-tunnus: 2370411-5

Osoite: Kirkkopuistikko 4, 65100 Vaasa

Puhelinnumero: 010 2712700

Sähköposti: info@aurorahammas.fi