Aurora Hammaslääkärit ja vastuullisuus henkilötietojen käsittelyssä

Aurora Hammaslääkärit pitää keräämiensä tietojen asianmukaista käsittelyä ensiarvoisen tärkeänä. 

 

Kaikki keräämämme henkilötiedot ovat salassa pidettäviä ja tietojärjestelmiämme käyttäviä työntekijöitä sekä yhteistyökumppaneita sitoo salassapitovelvollisuus. 

 

Näillä sivuilla kerromme tietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi keräämiimme tietoihin liittyen, sekä verkkosivujemme ja ajanvarauspalvelumme käytöstä.

 

Oikeutesi vaikuttaa tietojesi käsittelyyn

Toukokuussa 2018 voimaan astunut EU:n tietosuoja-asetus takaa rekisteröidylle oikeuden päättää itse mitä tietoa hänestä käytetään ja kuka tietoa käyttää.

 

Tietosuoja-asetuksen takaamia rekisteröidyn oikeuksia ovat:

 

Pääsy omiin tietoihin

Saat pyytämällä tiedon siitä, mitä tietoja sinusta on kerätty, ja kuka tietoja on käsitellyt ja millä tarkoituksella.

 

Oikeus virheellisten tietojen oikaisemiseen

 

Oikeus unohdetuksi tulemiseen, eli tietojen poistamiseen:

Aurora Hammaslääkärit on lähtökohtaisesti velvoitettu säilyttämään potilaan henkilötietoja lain ja muihin määräyksiin perustuvien velvoitteiden vuoksi. Voit kuitenkin pyytää tietojesi poistamista ja ne poistetaan, kun velvoitteet niiden säilyttämiseen poistuvat.

 

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

 

Oikeus rajoitta tietojen käsittelyä

 

Oikeus vastustaa tietojesi käyttämistä suoramarkkinointiin

 

Oikeus peruuttaa suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Mihin ottaa yhteyttä?

Tietosuoja-asioissa ota yhteys ensisijaisesti tietosuojavastaavaamme. Voit käyttää kutakin rekisteröidyn oikeutta veloituksetta kerran vuodessa.

Pyydämme tarvittaessa liitteen henkilöllisyystodistuksestasi varmistaaksemme henkilöllisyytesi ennen tietojen luovuttamista.

 

Aurora Hammaslääkärien tietosuojavastaava:

 

Ilona Hirviniemi

ilona.hirviniemi@aurorahammas.fi

050-3392669

 

Mikäli et saa selvitettyä asiaasi tietosuojavastaavamme kanssa, voit olla yhteydessä tietosuojavaltuutetun toimistoon:

http://www.tietosuoja.fi      

Aurora Hammaslääkärien tietosuojaselosteet

Alla on lista käsittelemiemme henkilötietojen käsittelykokonaisuuksista. Selosteista ilmenee tarkemmat tietosuoja-asetuksen edellyttämät tiedot tiiviisti ja ymmärrettävästi selitettynä.

 

 

Toivomme että otat meihin yhteyttä mikäli sinulla tulee kysymyksiä tai ajatuksia tietojesi käsittelyyn tai tietosuojakäytäntöihimme liittyen!

Verkkosivujen ja ajanvarauspalvelun käyttöehdot

Sivuston käyttö

 

Avaamalla tämän verkkosivuston sitoudut noudattamaan sivustomme käyttöehtoja. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä verkkosivustoa tai sähköistä ajanvarauspalveluamme.

 

Sivuston aineiston sekä aineiston tekijänoikeudet omistaa Aurora Hammaslääkärit Oy. Auroran toiminimi sekä logo ovat Aurora Hammaslääkärit Oy:n omistamia suojattuja tunnuksia. 

 

Sivuilla oleva aineisto on tarkoitettu potilaiden tarkasteltavaksi henkilökohtaisiin tarpeisiin. Sivuilla olevia tietoja ei saa käyttää tai hyödyntää kaupallisiin tarkoituksiin millään muotoa ilman Aurora Hammaslääkärien etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.  

 

Aineiston lataus sivuilta on sallittu henkilökohtaiseen käyttöön sillä ehdolla, että käyttäjä säilyttää kaikki alkuperäisen aineiston tekijänoikeustiedot.

 

Viittauksissa kolmansien osapuolien sivuille tai sisältöihin Aurora Hammaslääkärit ei takaa tiedon oikeellisuutta tai sisältöä.

 

 

Aurora Hammaslääkäreillä on oikeus muuttaa sivuston sisältöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Sivuston toiminta saattaa keskeytyä huolto- tai päivitystoimenpiteiden ajaksi, tai palvelu voidaan lakkauttaa kokonaisuudessaan.

Sivuston ylläpitäjän vastuut

 

Aurora Hammaslääkärit ei sitoudu vastaamaan vahingoista, jotka aiheutuvat näiden sivujen tai sähköisen ajanvarauspalvelun käytöstä tai niihin liittyvistä ongelmista. Aurora Hammaslääkärit ei takaa, että verkkosivut toimivat keskeytyksettömästi tai virheettömästi. 

 

Sivuilla esitettävä aineisto on tarkoitettu ainoastaan tiedonantotarkoitukseen ilman sitoumuksia. 

 

 

Aurora Hammaslääkärit sitoutuu pitämään sivujen aineiston ajantasaisena, oikeana ja helposti ymmärrettävänä. 

Sivuston käyttäjän vastuut

 

Sivuston käyttäjä vastaa sivujen kautta antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja siitä ettei lähetä sivustolle tai sivuston ylläpitäjälle epäasiallista, laitonta tai loukkaavaa sisältöä. 

 

Ajanvarauspalvelussa tehty ajanvaraus on sitova, ellei varausta peruta ajoissa. Aurora Hammaslääkäreillä on oikeus periä peruuttamattomasta ajasta korvaus (ks. Hinnasto).

Sähköposti

 

Aurora Hammaslääkärit ei voi taata sähköpostitse lähetettävien viestien luottamuksellisuutta. Tästä syystä henkilötietojen ja muiden luottamuksellisten viestien lähettämistä sähköpostitse tulee välttää.

 

Aurora Hammaslääkärit on oikeutettu toimittamaan tietoja sähköpostitse asiakkaan määrittämään sähköpostiosoitteeseen tämän suostumuksella. 

 

 

Aurora Hammaslääkärit ei vastaa avoimen tietoverkon kautta lähetettyjen viestien tietoturvariskeistä tai niistä aiheutuvista välillisistä tai välittömistä vahingoista. 

Evästeet (cookies)

 

Aurora Hammaslääkärit käyttää sivuillaan evästeitä.

 

Evästeet auttavat meitä analysoimaan sivujemme toimintaa ja kehittämään niitä vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita.

 

 

Evästeet voivat sisältää sivuilla kävijän käyttämän selaimen tyypin, sijainnin, verkko-osoitteen, ajankohdan, sekä vieraillut sivut.

Hoitorahoitus

 

 

Käyttämällä Aurora Hammaslääkäreiden tarjoamaa Resurs Bankin hoitorahoituspalvelua hyväksyt Resurs Bankin sivuston ja palveluiden käyttöehdot. 

Hinnasto ja laskutus

 

Aurora Hammaslääkärien verkkosivuilla Hinnasto -osiossa on lista yleisimmistä suorittamistamme toimenpiteistä. Hoidosta laskutetaan suoritettujen toimenpiteiden mukaan. Taulukossa olevat hinnat saattavat vaihdella käytetyn ajan ja vaativuuden mukaan.

 

 

Pyrimme pitämään laskutusperusteet sekä toimenpiteiden kustannusarvion mahdollisimman selkeänä asiakkaalle aina hoidon suunnittelusta laskutusvaiheeseen asti.