Hoitorahoitus

Aurora Hammaslääkärit tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa hammashoidon osamaksulla.

Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Suosittelemme tätä pidemmällä maksuajalla käyttämään hoitorahoitusta vain yli 1000€ hoitokokonaisuuksissa lainan kustannusten pitämiseksi asiakkaalle edullisina.

Maksaessasi 10kk maksuohjelmalla luoton kustannukset ovat yhteensä vain 65€ + 10€ laskutuslisä luoton suuruudesta riippumatta!

Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta. Tarkan kustannuslaskelman eri lainasummille ja maksuajoille saat kysymällä henkilökunnaltamme.

Aurora Hammaslääkärit perii hoitorahoituksen järjestelyistä 10€ laskutuslisän, joka sisältyy luotto-ostoksen summaan.

*Lainan todellinen vuosikorko riippuu lainan summasta. 

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. 

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti etukäteen tai vastaanotolla. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. 

Huomioithan, että hoitorahoituksella maksamisesta tulee sopia ennen hoidon aloittamista!

Luoton myöntää:

Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900, FI-00002 Helsinki

Asiakaspalvelu: 09 622 4308 | asiakaspalvelu@resurs.fi | resursbank.fi