Tervetuloa Tiilikasarmin tai
Kirkkopuistikon vastaanotolle!

Vuonna 2011 avatulla Tiilikasarmin vastaanotolla sijaitsee kolme hoitohuonetta viihtyisine odotustiloineen. Vastaanotto sijaitsee Kasarminkadun ja Läntisen Kasarmintorin kulmassa, katutasossa. Liikuntarajoitteiset pääsevät vastaanotolle invaluiskaa pitkin. Pysäköintiin Kasarmintorin varrella tarvitaan parkkikiekko.

Kirkkopuistikon vastaanotto sijaitsee Kirkkopuistikon ja Museokadun kulmassa, lähellä Palosaaren siltaa. Sisäpihalta löytyy parkkitilaa, ja kadun varteen on tulossa parkkikiekkopaikoitus. Sisäänkäynti vastaanotolle tapahtuu joko pihan puolelta, tai Kirkkopuistikolta, talon pohjoispäästä. Invaluiska sijaitsee Kirkkopuistikon puolella. Talossa on hissi.

Odotustilassa voi lukea tuoreita paikallisia sanomalehtiä ja aikakausilehtiä.

Vastaanotollamme on myynnissä suunhoitotuotteita: hammasharjoja, hammastahnoja, suuhuuhteita, hammasväliharjoja ja hammaslankoja ym.

Tavoitteenamme on pystyä palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, niin henkilökunnan kuin varustelunkin puolesta. Olemme pyrkineet luomaan ympäristön, jossa viihtyvät sekä potilaat että henkilökunta.

Kauneinta mitä voit kantaa on hymysi.
Välitämme juuri Sinun hymystäsi.

Täältä löydät meidät

Historia

Vuonna 1866 valmistuneella Tiilikasarmilla on värikäs historia. Alun perin rakennus valmistui Donin kasakoiden käyttöön. Rakennuksen suunnitteli E.B. Lohrmann, ja se rakennettiin 1863-1865. Suomen itsenäisyyden alkuvuosina kasarmi oli Kaartin Jääkäripataljoonan käytössä. Niihin aikoihin Suomea johdettiin Vaasasta käsin. Nyt vain ulkoseinät muistuttavat vanhoista ajoista.